Britanski i američki tabloidi natječu se u pisanju što nevjerojatnijih stvari nakon izbora Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a.

Posljednja u nizu vijesti je ona da Trump možda i neće postati predsjednik, jer je tako prorekla Baba Vanga, najpoznatija proročica u povijesti, piše metro.

Slijepa proročica iz Bugarske, koju su nazivali "Nostradamusom s Balkana" predvidjela je kako će 44. američki predsjednik biti crne boje kože, te kako će on biti posljednji američki predsjednik, a upozorila je i na rušenje Twin Towersa u New Yorku, te uspon Islamske države.

Predvidjela i Brexit

Baba Vanga je umrla 1996. godine u 85. godini, a napravila je nekoliko stotina proročanstava koja su se ostvarila u 85 posto slučajeva. Govoreći o prvom crnom američkom predsjedniku rekla je kako će svi polagati nade u njega, no dogodit će se suprotno.

- On će unazaditi zemlju u ekonomskom smislu, a to će dovesti do većeg sukoba južnih i sjevernih zemalja - rekla je Baba Vanga, no nije precizirala tko će biti "mirotvorac koji će potpisati zadnji mir".

Podsjetimo, Vanga je predvidjela i Brexit, te je rekla kako će Europa prestati postojati do 2017. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok