Anel Papić (32) iz Sjenice u Srbiji je pronađen mrtav u šumi. Netko ga je pretukao nasmrt i zapalio. Otac ubijenog sumnja da je ubojica suprug žene s kojom je Anel bio u vezi.

Ahmo Papić, otac ubijenog kaže da je Anel nestao u petak nakon što je rekao obitelji da ide na šišanje. Zvali su ga na mobitel, ali se nije javljao. Počeli su ga tražiti. Obitelj je u šumi našla Anelov automobil. Stigla je i policija koja je našla mrtvog mladića.

- Moj sin je umro u strašnim mukama - kaže Ahmo. Dodaje kako je Anel prije nego se oženio bio u vezi s jednom ženom iz Prijepolja. Nastavio je vezu s njom i nakon što se oženio i dobio djecu.

- Kritizirao sam ga zbog toga, ali me nije slušao - kaže Ahmo. Ahmo sumnja da je ljubavnica, koji su na to natjerali, Anela namamila u šumu.

- Policija kaže da su ga tamo napala trojica, četvorica napadača. Sumnjam da iza svega stoji njezin muž s kojim živi u izvanbračnoj zajednici i koji radi u njemačkoj. Policija ga traži. On je u međuvremenu sa ženom i djecom otišao u Njemačku - kaže Ahmo, piše Blic.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok