Policija u Hamburgu traga za ubojicom koji je u stilu Jacka Trbosjeka na komade isjekao prostitutku, a dijelove njezina tijela je ostavio na više lokacija diljem grada.

Neki dijelovi tijela pronađeni su na udaljenostima od 25 kilometara, piše lokalni portal Mopo.

Prenoseći izvještaj policije pišu da je posljednji komad tijela pronađen u kanalu Goldbekkanal u četvrtak.

Mediji su ženu identificirali kao 48-godišnju Lucy čiji je nestanak prijavljen 1. kolovoza. Državljanka Ekvatorijalne Gvineje radila je u Hamburgu kao prostitutka, a prije nego što je doselila u Njemačku, živjela je u Španjolskoj.

Prvi dijelovi Lucynog tijela otkriveni su početkom mjeseca, nedugo nakon prijave nestanka, uz obalu rijeke Elbe. Potom je u ponedjeljak slučajni prolaznik otkrio torzo žrtve u blizini kanala. Premda su neki dijelovi bili bačeni sa 25 kilometara razlike, policija je uvjerena da se radi o istoj žrtvi.

Policija još uvijek ne zna ništa konkretno o ubojici, piše Local.

Njemačka televizija BTV objavila je kartu lokacija na kojima su pronađeni dijelovi tijela.

U Njemačkoj je prostitucija legalizirana 2002., a bordeli slobodno rade u gotovo svakom gradu. Prostitutke se može iznajmljivati preko agencija, no većina radi samostalno. U srpnju ove godine Berlin je uveo strože propise prema kojima bordeli i drugi pružatelji seksualnih usluga moraju pribaviti posebnu dozvolu za koju moraju zadovoljiti zdravstvene i higijenske standarde, prenosi Jutarnji list.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok