U Beogradu se u petak navečer u Ostružnici dogodila stravična obiteljska tragedija - ubojstvo i samoubojstvo.

Kako su objavili srbijanski mediji, a prenosi Večernji list, Žarko M. (55) ubio je svoju nevjenčanu suprugu Gordanu V. (58), a potom izvršio samoubojstvo.

Zajedno živjeli 15 godina

Glasnogovornica beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je novinskoj agenciji Tanjug kako se tragedija dogodila u petak u 20.39 sati u Ulici Ljube Rankovića 42 u Ostružnici, gdje su nevjenčani supružnici zajedno živjeli do prije deset dana.

Žarko je bio iz Valjeva, a profesionalno je vozio kamion, dok je Gordana bila krojačica, a zajedno su živjeli 15 godina. Kako mediji neslužbeno doznaje, u trenutku ubojstva u kući su bile i osamdesetčetverogodišnja majka i šezdesetogodišnja sestra ubijene Gordane, a zločin se dogodio kada se Žarko vratio u obiteljsku kuću u kojoj je živio s nevjenčanom suprugom, punicom i šogoricom, a iz koje je prije desetak dana otišao, navodno zbog čestih svađa. On je u petak navečer pred kuću došao svojim automobilom, a uz sebe je imao pištolj za koji, kako se neslužbeno doznaje, nije imao dozvolu. Žarko je pucao prvo u svoju nevjenčanu suprugu, a onda u punicu i šogoricu koje je, pukom srećom, promašio. Potom je pucao sebi u glavu.

Česte svađe

- Zbog čestih svađa Gordana ga je odlučila ostaviti i on se iselio prije desetak dana. Međutim, tu noć se vratio u stan. On i Gordana su se žestoko posvađali i tada su u sobu uletjele njezine majka i sestra, koje su pokušale spriječiti tragediju - ispričao je izvor Blica. Međutim, u tom trenutku podivljali muškarac izvadio je pištolj i krenuo pucati po sobi. - Samo igrom slučaja metak je promašio i majku i sestru, ali je Mišković nastavio pucati i pogodio svoju nevjenčanu suprugu. Kad je vidio što je uradio, pucao je u sebe i ubio se - ispričao je izvor Blica. Kako su ispričali susjedi nesretnog para, da se nešto događa, primijetili su tek kada su stigle Hitna pomoć i policija.

- Izišle su majka i sestra koje tu nikad ranije nismo ni vidjeli. Sestra je izgledala kao da ima neke ozljede, a majka je samo tiho rekla: “Pucao je tri puta, tri metka je ispalio na nas”. Međutim, ništa se nije čulo. Jedino što je bilo drukčije nego inače jest to što su im rolete bile podignute i svjetlo je bilo upaljeno - ispričao je za Blic očevidac koji se u petak navečer zadesio na mjestu događaja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok