Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku pokrenulo je istragu protiv 48-godišnjaka kojeg sumnjiči za pokušaj teškog ubojstva. Sumnjiči ga se da je 21. siječnja u 14,20 sati u Šibeniku, u Ulici Stjepana Radića, pokušao ubiti svoju suprugu.

Bio je u vozilu, kada ju je ugledao na nogostupu. Žena ga je napustila jer ju je učestalo zlostavljao, a ugledavši je na nogostupu, 48-godišnjak je zaustavio automobilna autobusnom ugibalištu. Potom je izašao iz vozila te joj je prišao i uhvatio za nadlakticu. Piše Večernji.hr.

- Ulazi u auto!- kazao joj je, no ona ga je odbila poslušati.

Umjesto toga nastavila je hodati prema zgradi u kojoj stanuje, a 48-godišnjak se vratio do automobila, ušao je u njega, pokrenuo ga, naglo dodao gas te se automobilom popeo na nogostup po kojem se kretala njegova žena. Zaletio se u nju i udario je s leđa, uslijed čega je ona pala na poklopac motora automobila, a zatim na prednje vjetrobransko staklo od kojeg se odbila i pala na travnatu površinu. To što ju je pokušao pregaziti 48-godišnjaku očito nije bio dosta, pa je ženu koja je ozlijeđena ležala na podu, još vrijeđao i psovao. Uskoro je uhićen i pritvoren zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok