Zdravko Goranović, muškarac iz Sombora koji je jučer oko 11 sati prijepodne nožem usmrtio suprugu Miru, a potom likvidirao kćeri Anastasiju (19) i Anabelu (15), zapalio kuću i na kraju se objesio, godinama je prijetio supruzi, od koje je bio rastavljen, ispričali su susjedi ove obitelji.

U ulici Sime Šolaje u Somboru šok i nevjerica nakon nezapamćenog krvavog pira koji je oko podneva počinio Goranović, inače u kraju poznat po opsjedanju kuće, prijetnjama supruzi i neuravnoteženom ponašanju. Goranović je, kako Blic saznaje, prije samo nekoliko dana izašao iz pritvora u kojem je bio upravo zbog nasilja u obitelji.

Pored toga, supruga Mira je, kako doznaje srbijanski tabloid, jedno vrijeme boravila i u sigurnoj kući zbog zlostavljanja od strane supruga.

Supružnici su, kako tvrde susjedi, bili rastavljeni, a Goranovića neko vrijeme nisu vidjeli. Međutim, svi složno tvrde da su problemi u obitelji trajali neko vrijeme, nedvosmisleno nagovještavajući da je glavni vinovnik nevolja bio upravo ubojica.

– Njihovi problemi su dugo trajali, on je jednostavno lud čovjek – rekla je za Blic jedna od susjeda, dok je druga dodala da je Goranović bio “lud otkad se rodio”.

Pored djevojčica Anastasije (19) i Anabele (15), otac je imao i sina koji nije živio s njima. Starija Anastasija je nedavno završila školu i bavila se šminkanjem, dok je Anabela ove godine pošla u prvi razred srednje škole.

Redoslijed krvavih radnji Goranovića još uvijek nije poznat. Neslužbeno, prvo je zaklao suprugu Miru. Prema prvim informacijama, obje djevojčice su umrle od gušenja, međutim i dalje nije jasno pod kojim okolnostima. Nakon što je likvidirao ženu, pomahnitali Goranović je zapalio kuću. On je pronađen obješen o jednu gredu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok