Čedomir J. (43) iz Batajnice presudio je sinoć svojoj supruzi Blaženki J. (39) najvjerojatnije sjekirom, njezino tijelo je ostavio da leži u krevetu, a zatim se popeo na kat kuće gdje se objesio o gredu.

Policija je, stigavši na mjesto događaja, najprije ugledala užasan prizor na katu kuće, a potom su još veći užas ugledali u donjem dijelu obiteljske kuće u batajničkom Šangaju, piše Nova.rs.

Kada su vatrogasci i policajci došli na mjesto događaja po pozivu kuma, naišli su na zaključana vrata. Jedan od policajaca se popeo i pogledao kroz prozor i vidio jeziv prizor - Čedomirovo tijelo kako visi. Kada su provalili i skinuli obješeno tijelo, otišli su dolje i zatekli stravičan prizor - Blaženkino tijelo na krevetu, a krvi je bilo i po zidovima, kažu svjedoci.

Kako pišu, Blaženka je bila babica u rodilištu "Narodni front", a Čedomir je radio u Njemačkoj odakle se vratio prije nekoliko dana.

Susjedi kažu da nisu mogle ni pretpostaviti da će u ovoj obitelji doći do takve tragedije, posebno jer je riječ o "normalnoj obitelji". Oni su iza sebe ostavili djecu, koja srećom nisu bila kod kuće u trenutku kada je Čedomir počinio zločin.

"Mi smo se skoro doselili, ali smo imali kontakta s njima, ne nešto pretjerano, ali bila je to dobra obitelj, a djeca su im bila jako odgojena. Moj suprug je malo stariji, teško se kreće, i oni su uvijek pitali treba li mi pomoć. Nikad tu nije dolazila policija, nikad nije bilo nikakvih problema, čak ni sinoć ništa nismo čuli. Velika tragedija, sreća pa djeca nisu bila tu – kćerka koja je treći razred srednje škole je otišla s društvom na more, a sin koji je mlađi, četvrti razred osnovne škole, otišao je kod bake", kaže susjeda.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok