• Short title article: Nekoliko osumnjičenih

Njegova supruga rekla je da je primila SMS poruku prije njegova nestanka. To joj je bilo sumnjivo s obzirom na to da nisu razmjenjivali takve vrste poruka.

Njemački poduzetnik pronađen je mrtav na Tajlandu, navodno osakaćen motornom pilom i stavljen u zamrzivač. Tijelo Hansa Petera Waltera Macka (62) pronašla je policija u ponedjeljak navečer u gradu Pattayi. Policajci su rekli da su glava, torzo i udovi brokera za nekretnine bili odsječeni i ostavljeni u plastičnim vrećicama u zamrzivaču.

Na mjestu događaja bili su motorna pila, užad, uređaj za vakuumiranje, voda i boce. Mack je nestao nakon sastanka s njemačkim trgovcem nekretninama na kojem su razgovarali o prodaji vile s bazenom i boksačkog stadiona 4. srpnja. Policija je sada uhitila Petru G. (54), posljednju osobu koju je Mack upoznao na Tajlandu, navodi Daily Mail. Prenosi Večernji.hr.

Istražitelji vjeruju da je u pitanju bila iznuda jer je Hans prije smrti prebacio više od 52 tisuće eura sa svog bankovnog računa. Zamjenik načelnika Nacionalne policije Surachate Hakparn rekao je: "Čini se da je počinitelj znao da gospodin Mack ima sredstva. Detektivi moraju otkriti je li počinitelj osobno poznavao gospodina Macka".

On je pet godina živio sa svojom suprugom Tajlanđankom Pirayom ​​Boonmak (24) u Pattayi. Njegov nestanak prijavljen je 5. srpnja kada se nije vratio kući. Obitelj je ponudila nagradu od preko 78 tisuća eura za informacije koje bi dovele do njegova povratka.

Njegova supruga rekla je da je primila SMS poruku prije njegova nestanka. To joj je bilo sumnjivo s obzirom na to da nisu razmjenjivali takve vrste poruka. Mackov Mercedes-Benz E350 pronađen je nekoliko dana kasnije u luksuznom naselju popularnom među strancima. Unutrašnjost automobila bila je obrisana otapalom za čišćenje. Policija kaže da istražuje nekoliko osumnjičenih.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok