• Short title article: Napad palicom

Žena iz Osijeka (25) ispričala je kako je stravičan slučaj premlaćivanja kojeg je doživjela kada je, zajedno sa svojim suprugom, htjela preseliti u drugi stan i iseliti se iz trenutnog.

Zbog toga od svog je najmodavca zatražila i povrat pologa koji im je bio zajamčen ugovorom, što je muškarca razbjesnilo. 

- Stao je na parkiralište, kako je stao tako je otvorio vrata od kamiona. Počeo je prijetiti nekim sudovima, izvukao iz auta veliku drvenu palicu. Počeo je mahati tom palicom, moj suprug se uspio izmaknuti, ali ja nisam. Držala sam tu palicu s jedne strane, istrgnuo mi je. Pala sam na pod i svom silinom me udario po glavi - ispričala je Mia Kejić za Dnevnik Nove TV, dok je muž kazao kako je moguće da bi je ''muškarac tukao do smrti'' da njega nije bilo. 

- Ja sam se bojala da ne udari moju djecu. Djeca su bila u jako velikom šoku, nisu prestala plakati dva, tri sata - ispričala je Mia, dodajući kako je dobila frakturu lubanje te je moguće da više neće vidjeti na jedno oko. Počinitelj nasilja je priveden, dok je cijeli slučaj predan i Općinskom državnom odvjetništvu. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok