• Short title article: Još traže tijelo

Još se uvijek traga za tijelom Danke Ilić, djevojčicom iz Bora za čije su ubojstvo osumnjičena dvojica radnika Vodovoda.

Saslušanje Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50), osumnjičenih za Dankino ubojstvo, završilo je oko jedan sat iza ponoći, a Kurir je objavio detalje. 

"Srđan Janković branio se šutnjom. Za razliku od njega, Dejan Dragijević je gotovo dva sata pričao u detalje što se sve dogodilo. On je kazao da je nakon udarca automobila malena Danka pala, a da je on s mjesta suvozača istrčao, prišao djevojčici i u počeo je daviti golim rukama. Stiskao joj je vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj procjeni, prestala disati. Nakon toga ubacili su njeno tijelo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponij", rekli su izvori iz tužiteljstva u Zaječaru za Kurir. 

Naime, MUP Srbije objavio je da su uhitili R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnovane sumnje da su D. D. (50) osumnjičenom za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli premjestiti tijelo djevojčice s deponija u okolici Banjskog Polja na za sada nepoznatu lokaciju na području grada Bora, prenosi Dnevnik.hr. 

Kako se navodi u priopćenju policije, zbog postojanja osnovane sumnje da su najvjerojatnije 28. ožujka ove godine počinili kazneno djelo i pomogli supočinitelju ubojstva, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje u pritvoru do 48 sati i oni će, uz kaznenu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok