Razvojna banka Federacije BiH u suradnji s Vladom Hercegbosanske županije organizirala je prezentaciju „Kreditnih linija Banke” u ponedjeljak, 26. rujna 2016. godine u hotelu Park u Livnu.

Nazočnim gospodarstvenicima, predstavnicima općina Hercegbosanske županije i zainteresiranima obratili su se potpredsjednik Uprave Razvojne banke Federacije BiH mr. sc. Marijan Oršolić, direktor Sektora za istraživanje i razvoj Borislav Trlin i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić.

Predsjednik Vlade, Draško Dalić pozdravio je dolazak Razvojne banke Federacije BiH u Hercegbosansku županiju i izrazio nadu za poboljšanje suradnje potencijalnih investitora i Razvojne banke Federacije BiH.

„Na nama u vlasti je da vama koji imate potrebe za kreditnim sredstvima pomognemo da se to i realizira kako bi se povećale investicije na našem prostoru i otvarala nova radna mjesta.  Stoga pozivam sve na suradnju i partnerstvo kako bi aktivnosti Razvojne banke bile više zastupljene i u Hercegbosanskoj županiji, a sve s ciljem potpore malim i srednjim poduzećima i jačanju njihove konkurentnosti, a time razvoju gospodarstva i zaposlenosti”, rekao je predsjednik Vlade.

Nakon uvodnog obraćanja direktora Sektora za istraživanje i razvoj Borislava Trlina i prezentacije kreditnih linija Banke, uslijedila su pitanja i odgovori u vezi s potencijalnim kreditnim zahtjevima.

Potpredsjednik Uprave Razvojne banke Federacije BiH Marijan Oršolić zahvalio se posjetiteljima za dolazak na prezentaciju te je nazočne ohrabrio da apliciraju za kreditna sredstva.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok