Predstavnici UNDP-a prisustvovali su 11.listopada, na sastanku u Direkciji Hercegbosanskih šuma u Kupresu.

Ispred UNDP-a gostovali su šef Regionalnog ureda UNDP-a u Bihaću i koordinator zajedničkog programa UN-a, Vahidin Ogrešević, Richard Allen, konzultant pri UNDP-u i Nebojša Jovičić, voditelji za tehnička pitanja u Sektoru za energiju i okoliš i projekta procesa strateškog planiranja razvoja, a ugostili su ih članovi Uprave Hercegbosanskih šuma, Draško Brnić, Dragan Tomić i Marko Đerek, te članovi projektnog tima Hercegbosanskih šuma.

Tema sastanka bila je analiza dosadašnje suradnje UNDP-a i Hercegbosanskih šuma kroz učinke do sada provedenih projekata financiranih iz fondova UNDP-a i predstavljanje Hercegbosanskih šuma i aktivnosti koje se provode u sklopu poslovanja na korist šire društvene zajednice.

Hercegbosanske šume su već uspješno implementirale tri projekta u suradnji s UNDP-em u razdobolju posljednje tri godine, 2014 - 2016. god, kroz razne edukacije i nabavu opreme neophodnih za poboljšanje poslovanja, sigurnosti zaposlenika, GIS sustava, zaštite na radu i slično. Nadamo se da će se uspješna suradnja nastaviti i u budućem razdoblju na korist kako šire društvene zajednice, a tako i Hercegbosanskih šuma.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok