Foto: Dnevni list

Vozač Jette je, kako neslužbeno doznajemo, nakon doživljene prometne nesreće krenuo prema obali Neretvi kako bi se, presvukao, umio i osvježio. Međutim, prilikom pokušaja dolaska do vode, vozač je pao sa zida i smrtno stradao.

Jedna osoba smrtno je stradala nakon prometne nesreće koja se dogodila u Mostaru danas (subota) u popodnevnim satima u Mostaru. Piše Dnevni list.

Do prometne nesreće došlo je u naselju Čekrk, kada su se sudarili vozila marke Nissan Juke i Volkswagen Jetta.  Iako sam sudar nije bio teže prirode niti je bilo ozlijeđenih, ovaj događaj završio je smrtnim slučajem.

Neslužbeno se doznaje da je smrtno stradao vozač Jette, a na oba automobila nastala je veća materijalna šteta.

Vozač Jette je, kako Dnevni list doznaje, nakon doživljene prometne nesreće krenuo prema obali Neretvi kako bi se, presvukao, umio i osvježio. Međutim, prilikom presvlačenja i pokušaja dolaska do vode, vozač je pao sa zida i smrtno stradao.

Pri tome je odjeća unesrećenog ostala na zidu. Očevici kažu da se tragično stradali vozač nakon prometne nesreće nalazio u vidno rastresenom stanju.

Iz policije su potvrdili smrtni slučaj. Također,  potvrdili su da se radi o osobi iz Livna inicijala D.M. rođenoj 1952. godine.

Neslužbeno saznajemo da je supruga preminulog hospitalizirana u SKB Mostar.

Na lokaciji na kojoj se nesreća dogodila, inače su u tijeku radovi na izgradnji mostarskih kolektora.

Više informacija očekuje se nakon završenog policijskog uviđaja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok