Proteklih je dana u Bosansko Grahovo stiglo rabljeno vatrogasno vozilo, dar DVD Oprtalj u Istri domaćem DVD-u Korita Bos. Grahovo.

Riječ je o starijem srednjem navalnom vozilu marke TAM, zapremine 2000 l, u dobrom voznom stanju, koje će nakon servisiranja, bojanja i registriranja u Livnu biti stavljeno na raspolaganje DVD-u Korita, a samim time u službu svim građanima Bos. Grahova za zaštitu od požara i opskrbu pitkom vodom.

DVD Korita je nastalo samoinicijativom grupe građana Bos. Grahova nakon iskustva gašenja velikih šumskih požara koji su pogodili ovu općinu u ljeto 2015., kada se uvidjelo da su ugroženi ljudski životi i imovina zbog nepostojanja adekvatne vatrogasne zaštite na području općine Bos. Grahovo.

DVD Korita je do sada dobilo značajniju donaciju vatrogasne opreme od vatrogasnih društava iz Hrvatske i BiH, a ovoga će ljeta u Bos. Grahovo iz Hrvatske stići i drugo rabljeno vatrogasno vozilo, dar zadarskih vatrogasaca DVD-u Korita, priopćeno je iz DVD Korita.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija