Na danas održanoj sjednici Vlada Hercegbosanske županije nakon razmatranja Prijedloga donijela je Odluku kojom se ovlašćuje ministar MUP-a Hercegbosanske županije, Darinko Mihaljević da potpiše Kolektivni ugovor za uposlenike u Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegbosanske županije sa Sindikatom djelatnika MUP-a u Hercegbosanskoj županiji.

Razmatrana je i Informacija o pregovorima s predstavnicima Sindikata medicinskih sestara i tehničara Hercegbosanske županije i predstavnicima Sindikata pomoćnih djelatnika u zdravstvu.

Doneseno je Rješenje o imenovanju Povjerenstva za koncesije Hercegbosanske županije.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za razrješenje ravnatelja Gimnazije Marka Marulića iz Tomislavgrada Ante Kutleše i Odluku o davanju suglasnosti za imenovanje Ante Kutleše, profesora tjelesne i zdravstvene kulture za ravnatelja Gimnazije Marka Marulića na mandatno razdoblje od 4 godine.

Također je Vlada donijela i Odluku o davanju suglasnosti za razrješenje ravnatelja Srednje ekonomske škole iz Livna, Miroslava Ćurića i Odluku o davanju suglasnosti za imenovanje Miroslava Ćurića, profesora geografije za ravnatelja te škole na mandatno razdoblje od 4 godine.

Tijekom sjednice donesena je i Odluka o davanju suglasnosti Upravnom vijeću Doma zdravlja Livno za imenovanje dr. Ljiljane Mladine za ravnateljicu Doma zdravlja Livno na mandatno razdoblje od 4 godine.

Na sjednici donesen je Zaključak u kojem se daje pozitivno mišljenje na nacrt Sporazuma i nacrt Administrativnog sporazuma između Bosne i Hercegovine i Švicarske Konfederacije o socijalnom osiguranju i donijet je Zaključak u kojem se daje negativno mišljenje na nacrt teksta Sporazuma o suradnji u oblasti šumarstva između Vlade Republike Turske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija