Dana 08.05.2014. u Livnu održana je sjednica Županijskog odbora HDZ 1990 Hercegbosanske Županije. Županijski odbor je dao apsolutnu potporu Predsjedniku stranke, gosp. Martinu Ragužu, i vodstvu stranke na potezima, koji vode ka profiliranju stranke.

Moramo naglasiti da smo prva stranka koja je provela demokratske unutarstranačke izbore. Na izbornom saboru, održanom 06.07.2013 u Sarajevu, za svaku poziciju je bilo više kandidata pa tako i za predsjednika stranke. Poznato je da je za predsjednika stranke uvjerljivu pobjedu odnio gosp. Martin Raguž. Od tada, grupica koja je izgubila ne miri se sa činjenicom da gube utjecaj i u vrhu stranke i u članstvu. Ti gubitnici stalno ''rovare'' i rade na razbijanju HDZ 1990. U posao razbijanja HDZ 1990 se aktivno uključio i ''bilten HDZ BiH'',  Večernji  list,  koji svojim pristranim komentarima punim laži i neistina, pokušava nanijeti štetu HDZ 1990. Ali to im ne uspijeva! Postigli su upravo suprotno. HDZ 1990, sada kada se očistio od karijerista i foteljaša, nikada nije bio jači. Tome svjedoče svakodnevni dolasci novih članova  u stranku.

    Lažna podmetanja od strane“velikih Hrvata i zaštitnika nacionalnih interesa“ u narodu više ne mogu proći. Narod zna tko je što radio zadnjih dvadeset godina ali i prije, te neće ponovo nasjesti na priče onih koji žele samo sačuvati svoje pozicije i privilegije, stvarajući i neprijatelje u svom narodu, samo da bi sačuvali vlast.

    Zato, još jednom, pozdravljamo hrabre i odlučne poteze predsjednika gosp. Martina Raguža i vodstva stranke na profiliranju stranke. Uvjereni smo da će narod znati prepoznati tko se uistinu bori za položaj Hrvatskog naroda i jednakopravnost sva tri naroda i tko je uvijek bio uz svoj narod i tko će uvijek biti.



S poštovanjem!

Ured za informiranje ŽO HDZ 1990 Hercegbosanske Županije

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok