Teme sastanka danas održanog u zgradi Vlade Hercegbosanske županije objedinile su aktualnosti iz djelokruga rada Udruge umirovljenika Livno, kao i Udruženja udruga umirovljenika Hercegbosanske županije.

Članovi izvršnog odbora livanjske Udruge Ante Mihajlovski, Raif Batalović, Ilirija Popović  i tajnica  Mladenka Bandov, predsjednika Vlade, Ivana Jozića upoznali su s aktivnostima koje se provode te zahvalili predsjedniku Vlade na potpori koju daje u realizaciji istih. Prostora za rješavanje  problema s kojima se umirovljenici svakodnevno susreću uvijek ima, te svi zajedno vlastitim angažmanom možemo i moramo učiniti znatno više za pripadnike ove osjetljive, potrebite skupine našega društva,  naglasio je predsjednik Jozić.

U zaključku sastanka najavljeni su daljnji koraci,  zajednički dogovor predstavnika svih udruga umirovljenika s područja Hercegbosanske županije kako bi se na efikasan i najkraći mogući način obuhvatilo sve postojeće probleme, a potom prionulo njihovom rješavanju od strane svih ključnih sudionika.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok