Obdukcija tijela 53-godišnjeg Ž.P. iz mjesta Kovači, pored Tomislavgrada, koji je u srijedu izgorio u vozilu, izvršit će se danas u mrtvačnici Županijske bolnice u Livnu.

Kako je u izjavi za Fenu potvrđeno iz Ureda glasnogovornika MUP-a Hercegbosanske županije, Ž.P. je u srijedu na dijelu Duvanjskog polja u blizini magistralne ceste Tomislavgrad-Posušje, uslijed požara, izgorio u motornom vozilu marke Passat bh. registarskih oznaka koje je u njegovom vlasništvu.

>>> U vozilu kod Tomislavgrada izgorio muškarac

Nakon završenog očevida, na mjestu događaja, kojem su nazočili djelatnici PU Tomislavgrad, županijskog MUP- a i Tužiteljstva određeno je da se izgoreno vozilo također preveze u prostorije MUP-a u Livnu gdje će biti obavljena određena vještačenja.

“Nakon obavljenih naloženih istražnih radnji i određenih operativnih radnji djelatnika policije na terenu, znat će se okolnosti izbijanja požara i stradanja Ž.P.”, kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

Naime, u srijedu oko 9.30 sati djelatnici PP Tomislavgrad su dobili dojavu da u blizini spomenutog putnog pravca na dionici zvanoj Bobara, gori motorno vozilo.

S policijom su se na mjesto događaja uputili vatrogasci DVD-a Tomislavgrad, koji su po dolasku zatekli vatrenu buktinju te je sanirali. Saniranjem požara na vozilu primijećeno je da se u vozilu nalazi tijelo stradalog, a provjerom u bazi podataka utvrđeno je kako je vlasnik automobila Ž.P. iz Kovača.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok