Šumarija Glamoč će ove jeseni vršiti pošumljavanje u gospodarskoj jedinici Bunarić, Odjel 147 (Obljaj). Planirana površina pošumljavanja je 59,44ha.

Ovim putem pozivamo da se prijave svi zainteresirani građani koji su punoljetni, radno sposobni i voljni obavljati poslove pošumljavanja.

Prijaviti se mogu samo punoljetne osobe sa stalnim mjestom boravka u općini Glamoč, a prilikom prijave sa sobom trebaju ponijeti:

1. kopiju osobne iskaznice

2. uvjerenje o prebivalištu – CIPS

3. broj tekućeg računa i naziv banke u kojoj je račun otvoren

Prijave se primaju u portirnici Šumarije Glamoč u periodu od 1. do 5.10.2018. god. Nakon isteka roka za predaju dokumenata, na oglasnoj ploči u Šumariji Glamoč objaviti ćemo spisak radnika koji su zadovoljili uvjete.

Početak radova planiran za 8.10.2018.god. ukoliko vremenske prilike dozvole (radnici će biti obaviješteni o točnim datumu početka radova).

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus