Sedamdesetčetverogodišnjak iz Šujice u Hercegovini iznenada je preminuo na blagdan Svih svetih, i to dok je na grobu palio svijeću, javlja Tomislavnews.

Zajednička molitva za pokojne bila je u 11 sati, a Marko Klišanin (74)  je došao pješke iz Šujice na groblje, što i nije tako blizu. Vjernicu su se već bili okupili i palili svijeće na grobovima svojih najmilijih. Tako je i Marko počeo paliti svijeće na grobu svojih preminulih i samo se srušio, naslonio na grob. Odmah je pritekao liječnik iz Zagreba koji je bio na groblju, pokušao ga je animirati, stigla je i djelatnici hitne pomoći iz Doma zdravlja Tomislavgrad, ali pomoći Marku nije bilo.

"Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli", kazao je za Tomislavnews jedan od Markovih sinova i dodao kako se  slično dogodilo i prije 20 godina, kada je na groblju Kolakovo, paleći svijeće i moleći na grobovima svojih najbližih, preminuo jedan Šujičanin.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok