Livanjska zajednica Kaštela i ovu godinu organizira Livanjsku večer u Kaštelima, koja će se održati u petak, 14. prosinca 2018. godine u 20 sati u restoranu Nautic Marina Kaštela u Kaštel Gomilici.

U svečanom dijelu programa nastupit će gosti iz Livna, KUD Ljubunčić, Martini bend, plesni klub Paganini te glumac splitskog HNK-a Pere Eranović. Uz kaštelanskog gradonačelnika Denisa Ivanovića, svoj dolazak je najavio i livanjski, Luka Čelan.

Bit će to prilika za druženje uz pjesmu i ples, prijatelja, simpatizera i sponzora Livanjske zajednice Kaštela, a ova večer je i humanitarnog karaktera. Prikupljena sredstava od prodaje ulaznica i donacija na ovoj večeri dodijelit će se potrebitima, kako iz Livna tako i iz Kaštela. Karte za drugu Livanjsku večer u Kaštelima su u prodaji i mogu se kupiti u Kula Commercu u Kaštel Novom i Auto dijelovima Kelić u Kambelovcu. Cijena ulaznica je 200 kuna, uz uključenu večeru i piće. Sve informacije možete dobiti i na kontakt brojeve 091 540 88 880 ili 099 311 96 18.

Cilj Livanjske zajednice Kaštela je okupljanje Livnjaka radi zaštite, promicanja i promoviranja kulturne baštine Livna. Uz to što je humanitarnog karaktera, Livanjska večer je prilika za međusobnim upoznavanjem iseljenih Livnjaka, kako bi se ostvarila i poslovna suradnja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok