Dana 18.02.2019. godine u prostorijama Šumarije Bosansko Grahovo održana je prezentacija na temu: Problemi vezani uz granice privatne i državne šume-uzroci i rješenja.

Autorica prezentacije je Marina Mijoč, mag.ing.geod. et geoinf.,a prezentaciju je izložio Anđelko Brnić, mag.ing.silv..

Najvažniji cilj ove prezentacije je uspostava sistematskog pristupa rješavanja problema vezanih uz granice sa privatnim parcelama, gdje je potrebno sve sporne slučajeve registrirati na unificiranim obrascima i propisanim procedurama pristupiti rješavanja sporova.

Rezultat ovakvog pristupa je trajno rješavanje spornih slučajeva,te ugradnja utvrđenih granica u Šumskogospodarsku osnovu, izrada baze podataka granica sa privatnim parcelama, te kvalitetno postavljanje i održavanje granica Šumskogospodarskog područja.

Priopćeno je iz šumarije B. Grahovo.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija