Šumarija Livno obavještava sve kupce zainteresirane za nabavku ogrjeva da se za isti mogu prijaviti od 01.04.2019. godine u prostorijama šumarije Livno.

Obzirom na veliki interes, i da bi se logistički olakšala isporuka ogrjeva, šumarija Livno je donijela sljedeće smjernice:

· Prilikom upisa potrebno je donijeti osobnu iskaznicu - roba će se dostavljati na adresu navedenu na osobnoj iskaznici.

· Isporuka ogrjeva će se vršiti po redoslijedu upisa, no šumarija Livno zadržava pravo da se redoslijed preskače kada se kupci nalaze u jednom dijelu općine gdje je moguće na istoj relaciji vožnje otpremati  više kupaca.

· Uplata se vrši od strane kupaca po pozivu iz šumarije Livno, a dostava taj dan ili dan-dva nakon uplate.

· Kupci koji ogrjev nabavljaju preko udruga, sindikata  itd., a preko istih imaju sklopljen ugovor sa Š.G.D „Hercegbosanske šume“ d.o.o Kupres imaju prednost u odnosu na fizička lica koja kupnju vrše preko osobne prijave.

· Dostava ogrjeva ovisiti će o dinamici dovoza istoga na centralno stovarište.

· Kupac reklamaciju na robu može zahtijevati u pismenom obliku, a ista ta roba mora biti u prvobitnom obliku.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus