U organizaciji Grada Livna Razvojna Banka FBiH i Livna predstavit će svoje kreditne linije.

Prezentacija će se održati u četvrtak 27. lipnja 2019. godine u 14 sati u sali Gradskog vijeća Livna. Primarna zadaća Razvojne banke je provođenje ekonomske politike Vlade FBiH radi gospodarskog razvoja i zapošljavanja, kroz stimulativno kreditiranje koje podrazumijeva razvojne stimulativne i diferencirane kamatne stope, koje su u naravi niže od tržišnih kamatnih stopa.

U sklopu ove prezentacije bit će predstavljene kreditne linije koje banka nudi svojim komitentima uz povoljne kamate. Kako ističu to su dugoročni krediti za investicije, dugoročni i kratkoročni krediti za obrtni kapital, krediti za financiranje izvršenog izvoza, obavljanje platnog prometa u zemlji i inozemstvu za korisnike kredita, elektronsko bankarstvo Razvojne banke te garancijski poslovi u zemlji i inozemstvu. Sve navedeno uz povoljne kamate i aktivan pristupa klijentu.

Pozivaju se svi zainteresirani gospodarstvenici, obrtnici te svi građani Livna da dođu na prezentaciju kreditnih linija u četvrtak 27. lipnja u 14 sati u vijećnicu zgrade Grada Livna.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com