Na današnjoj sjednici Vlada Hercegbosanske županije je razmatrala i usvojila Očitovanje na Nacrt izvješća o financijskoj reviziji Hercegbosanske županije za 2018. godinu. Očitovanje će biti upućeno Uredu za reviziju institucija u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Donesena je Odluka o isplati naknade za korištenje godišnjeg odmora-regresa korisnika Proračuna Hercegbosanske županije za 2019. godinu u neto iznosu od 440,00 KM po uposleniku. Sredstva za isplatu naknade planirana su i osigurana u Proračunu Hercegbosanske županije za 2019. godinu.

Iznimno od članka 1. ove Odluke naknada za korištenje godišnjeg odmora sucima i tužiteljima, kao i stručnim suradnicima koji obavljaju sudačku funkciju na području Hercegbosanske županije, isplatit će se u visini na način definiran Zakonom o plaćama i drugim naknadama sudaca i tužitelja u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“, broj:72/05).

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com