Dana 12. studenog 2019. god. u prostorijama Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa održan je sastanak između predstavnika Mreže vijeća učenika Hercegbosanske županije i Anite Grgić koja je zamijenila ministra Petra Galića  koji nažalost nije mogao prisustvovati sastanku.

Cilj ove aktivnosti je upoznavanje Ministarstva s radom Mreže i njihovo dodatno povezivanje. Upoznali smo Ministarstvo s radom Mreže vijeća učenika cijele BiH i posebno našeg kantona. Prezentirali smo plan aktivnosti za ovu školsku godinu, te pokazali i uspjehe odrađenih aktivnosti odrađenih prošle školske godine, kao što je npr. aktivnost "Zaigraj za mreVUŽ" koju ove godine planiramo još više unaprijediti, ali nećemo vam još ništa otkriti.

Razgovor je tekao ugodno i opušteno. Sve su prezentirali i detaljno objasnili: predsjednik Mreže vijeća učenika Hercegbosanske županije: Dominik Jureta i potpredsjednica, koja je ujedno i naš PR Mreže: Andrea Vukadin. Stupili smo u još bolji odnos sa Ministarstvom, a ne možemo se požaliti ni na naš zajednički prošlogodišnji rad. Ministru smo poručili da je dobrodošao i na našu aktivnost koja je planirana na dan 18. studenog 2019. god., ponedjeljak. Nadamo se da ćemo nastaviti suradnju kao što je bila i do sada.

Veliko hvala Ministarstvu koje je do sada pokazalo da je uvijek otvoreno za neku novu suradnju s Mrežom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok