Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije u suradnji s tvrtkom EduCon d.o.o. iz Mostara, organiziralo je stručno usavršavanje za djelatnike predmetne i razredne nastave s područja Hercegbosanske županije.

Usavršavanje je održano u subotu, 7. prosinca 2019. godine u prostorijama Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” u Livnu. Osim djelatnika u nastavi, kojih se odazvalo više od 150, na usavršavanju su bili nazočni i predstavnici resornog Ministarstva.

Predavači su bili:

dr. sc. Jurica Botić, iz Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, koji je održao predavanje o temi vrednovanja i ocjenjivanja učenika s aspekta nepravilnosti. Nakon njega, Đurđica Kaurloto Martinić, prof., iz Agencije za odgoj i obrazovanje RH govorila je o vrednovanju odgojno-obrazovnog procesa s primjerima iz prakse, dok je Luči Lončar, dipl. def., iz Agencije za odgoj i obrazovanje RH govorila o vrednovanju, praćenju i ocjenjivanju učenika s poteškoćama.

Stručno usavršavanje ispunilo je očekivanja te će se suradnja nastaviti na sličnim aktivnostima.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com