Obavještavaju se nositelji poljoprivrednih gospodarstava sa područja Grada Livna koji su upisani  u registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata, da su dužni ažurirati podatke na poljoprivrednom zemljištu, kao i brojnom stanju i kategorijama životinja, najkasnije do 31.03. 2020. godine, za tekuću godinu.

Naglašavamo, da se poljoprivredne kulture  na zemljištu kao i brojno stanje i kategorije životinja mogu  ažurirati samo jednom tijekom godine u gore naznačenom roku.

Ukoliko nositelji poljoprivrednih gospodarstava ne ažuriraju podatke u nadležnoj Gradskoj službi za gospodarstvo i inspekcijske poslove do 31.03.2020. godine, registar će biti zatvoren, od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede.

Poslije zatvaranja registra biti će onemogućen  unos podatke u registar a što će imati za posljedicu nemogućnost ostvarivanja prava  novčanih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju.  

Sve ostale promjene koje se odnose na promjenu nositelja gospodarstva, bankovnog broja računa i naziva banke, sjedište ili prebivalište članova i dr. nositelji  su dužni prijaviti 30 dana od nastanka promjene.

Ažuriranje podataka na gospodarstvu, nositelji poljoprivrednih gospodarstava obvezni su prijaviti Službe za gospodarstvo i inspekcijske poslove, Grada Livna, ured broj 15.

Priopćeno je iz Grada Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija