Temeljem Odluke o raspisivanju javnog poziva za raspodjelu sirovina u poslovnoj 2020. godini od 28. siječnja, pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora za poslovnu 2020. godinu sa ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres da dostave svoje zahtjeve u kojima će navesti količine i vrste drvnih sortimenata za koje su zainteresirani.

Uz zahtjev svi zainteresirani su dužni dostaviti i slijedeće dokumente:

Rješenje od nadležnog suda o registraciji poduzeća
Uvjerenje o PDV broju
Rješenje o bavljenju djelatnošću rezane građe
Uvjerenje od Porezne uprave o izmirenim obvezama sa 31.12.2019. godine
Brojeve faxa, telefona i mobitela
Broj žiro računa banke

Drvoprerađivači sa područja županije su dužni dostaviti i potvrde od Porezne uprave o broju prijavljenih djelatnika u 2019. godini, za koje su  izmirili obveze za poreze i doprinose sa 31.12.2019. godine, kao i izjavu ukoliko imaju proizvod više faze prerade drveta ili finalni proizvod.

Tražene zahtjeve i dokumente  trebate nam dostaviti najkasnije  30 dana  od dana objave u Dnevnom listu.

Priopćeno je iz ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com