HDZ BiH u Livnu je danas svečano obilježio svoju 30. obljetnicu osnutka.

Uz članove Predsjedništva, članove Odbora, Utemeljitelje, Zajednicu žena i Mladež GO HDZ BiH Livna položeni su vijenci i zapaljene svijeće na Spomen obilježju poginulim za slobodu hrvatskoga naroda, u gradskom parku u Livnu.

Predsjednik GO HDZ BiH Livno Ivan Jozić, čestitao je nazočnima i svim članovima HDZ BiH Livno 30. obljetnicu osnutka Stranke, uz napomenu da iako se ove godine obilježava u posebnim okolnostima izazvanih korona virusom, iznimno je važno osvrnuti se na 30 godina kontinuiranog postojanja i rada HDZ BiH u Livnu.

Prisjećanje na sve one koji su položili svoje živote i podnijeli žrtvu za opstanak hrvatskog naroda na ovim prostorima, kao i sve članove koji su dali svoj doprinos kroz ova tri desetljeća, neka bude poticaj za još ustrajnije djelovanje u vremenu koje je pred nama.

„U proteklih 30 godina HDZ BiH je prolazio kroz mnoga iskušenja, ratni put, nastojanja mnogih da onemoguće djelovanja i rad HDZ BiH na području nekadašnje općine, a danas grada Livna, no unatoč svemu dokazali smo da smo najjača hrvatska stožerna stranka. U narednom razdoblju očekuju nas Lokalni izbori te pozivam sve da nastave vrijedno i predano raditi na ciljevima Stranke za dobrobit cjelokupnog pučanstva grada Livna“.

Priopćeno je iz GO HDZ-a BiH Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok