Predsjednik HDZ 1990 i kandidat za člana Predsjedništva BiH Martin Raguž, jučer je, 8. rujna, posjetio Livno. Predsjednik Raguž sastao se sa dužnosnicima HDZ-a 1990 u Livnu te mnogobrojnim članstvom, koje u posljednje vrijeme u bilježi kontinuiran porast.

U ugodnoj atmosferi i zajedničkom druženju sa mnoštvom mladih ljudi, Martin Raguž poručio je kako je vrijeme je za bolju i odgovorniju politiku koja će donijeti promjene i pozitivno ozračje u kojem ćemo stvarati bolju i pravedniju budućnost za „Imperativ je zaustaviti slobodan pad u kojem se nalazimo kao društvo i da mijenjamo status quo, koji ne odgovara nikome, osim nekolicine interesnih skupina koji koriste ovakvu situaciju u vlastite svrhe i nepotističko pozicioniranje.

HDZ 1990 želi biti alternativa takvoj lošoj politici koja nas je dovela u ovakav položaj.

Vrijeme je da podvučemo crtu i okrenemo se ka stvaranju bolje i pravednije BiH“, kazao je predsjednik Raguž ukazavši na problem konstantnog iseljavanja mladih iz ove županije.

„Ova županija, kao i drugi krajevi u BiH, ima prirodne resurse i potencijale. Vrijeme je za pokretanje tih resursa u svrhu stvaranja novih radnih mjesta, kako bi zaustavili stalne odlaske iz ovih naših, prelijepih krajeva“, zaključio je predsjednik.

Članovi HDZ 1990 su istakli kako spremni ulaze izborni proces, svjesni potreba građana i želje za promjenama koje će ovome kraju dovesti bolju i perspektivniju budućnost.

U popodnevnim satima upriličeno je druženje na kojem su članovi HDZ-a 1990 imali priliku u opuštenoj atmosferi i prijateljskom ozračju družiti se sa predsjednikom Ragužem.

Priopćeno je iz HDZ-a 1990.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok