Poštovane Livanjke i Livnjaci u Livnu i iseljeništvu.

Izborna kampanja je na svom kraju. Putem medija mogli ste čuti uglavnom optužbe od strane oporbe na račun HDZ-a BiH: ukrali, prevarili i tomu slično. U njihovoj retorici ne nazire se ništa pozitivno. Oni su bez ideje, bez programa. Sav njihov program sastoji se u blaćenju HDZ-a BiH. Jedini cilj je doći na vlast, bez vizije bez programa, a najbolji način je stvaranjem kaotičnoga stanja konstantnim izjavama kako ništa ne funkcionira, ništa ne valja. Nitko od njih, baš nitko nije otišao zbog neslaganja s programom HDZ-a BiH, nego su njihove odluke o razaranju stranke vođene privatnim interesima, osobnim egom i osjećajem povrijeđenosti.

Molimo, stoga, one koji vode te i takve stranke, koji su do jučer imali povjerenje HDZ-a BiH i bili premijeri i ministri, a neki su zahvaljujući tom istom HDZ-u to i danas, neka navedu razloge svog otpada od HDZ-a i što su to učinili za svoj grad i za sredinu u kojoj žive. Unošenje nepovjerenja u sve i svakoga, širenje poluistina, negativizma, depresije i raskola nije plodno tlo za dobar urod i dobre plodove. To nije put graditelja, nego put rušitelja. Kritika je poželjna, no, ona mora biti potkrijepljena činjenicama. Preporučujemo Vam, stoga, gospodo, takvu retoriku ste trebali zamijeniti prezentiranjem i govorom o Vašem programu i onom što Vi planirate uraditi za svoj grad.

Naš grad treba ono pozitivno u nama. Mi smo ti koji možemo i moramo izgrađivati bolje odnose i stvarati pozitivnu klimu za potencijalne investitore. Cilj GO HDZ-a BiH je politički stabilno, pravno sigurno, društveno solidarno i gospodarski razvijeno Livno. Do cilja planiramo doći uključujući sve naše sposobnosti, sve one kojim je stalo do boljeg i prosperitetnijeg Livna i sve one koji vide svoju poslovnu šansu investirajući u naš grad.

Poštovani sugrađani, pozivamo Vas, iziđite na izbore i podržite Darka Čondrića, kandidata HDZ-a BiH za gradonačelnika i listu HDZ-a BiH za Vijeće na čelu s Josipom Gelom!

Priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok