U subotu, 27. ožujka 2021. održana je Izborna skupština Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Livno na kojoj se birao novi saziv odbora ove organizacije u sastavu od sedamnaest članica i članova.

Tijekom skupštine, koja je održana uz poštivanje epidemiološki mjera, nazočne izaslanike pozdravio je i gradonačelnik Livna Darko Čondrić te predsjednik GO HDZ Livno Ivan Jozić. Oni su kroz svoje obraćanje naglasili ulogu i značaj Mladeži i poželjeli uspjeh u redu novoizabranom gradskom odboru kojeg će sukladno izbornim rezultatima  u narednom razdoblju činiti:

Marin Perković, Zvonimir Pavić, Anita Mihaljević, Marijana Šarušić, Ivan Vujeva, Ema Zoraja Ivanković, Željko Periša, Sanja Karadža, Josip Džaja, Maja Vrdoljak, Tatjana Cikoja, Jakov Vidović, Krešimir Buljan, Marija Janković, Inga Matković, Vanja Beljan i Toni Mihaljević.

U Nadzorni odbor su izabrani Lidija Dolić, Marin Marinčić i Josip Marinčić.

Istog dana održana je konstituirajuća sjednica na kojoj je jednoglasnu potporu za dužnost novog predsjednika dobio Marin Perković.

Perković se zahvalio na ukazanom povjerenju te čestitao svim izaslanicima na kolegijalnosti i sudjelovanju u izbornom procesu. Izrazio je očekivanje kako će GO Mladeži HDZ BiH Livno ostati ponos HDZ-a BiH i kako će predanim radom u duhu zajedništva postići zapažene rezultate.

Priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok