Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije obavještava sve općine/grad s područja Hercegbosanske županije da je dana 28. ožujka 2022. godine objavilo Javni poziv za sufinanciranje Projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije. Za realizaciju ovog Programa osigurana su sredstva u iznosu od 700.000,00 KM.

Realizacijom Programa, odnosno sufinanciranjem projekata iz oblasti vodoprivrede, očekuje se unaprjeđene vodoprivredne infrastrukture i poboljšanje stanja u oblasti upravljanja vodama jedinica lokalne samouprave (općina/grad) sa područja Hercegbosanske županije.

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 15 dana od dana objave na službenoj stranici Vlade Hercegbosanske županije i Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ, odnosno najkasnije do 11. travnja 2022. godine.

Tekst Javnog poziva za sufinanciranje Projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije i Obrazac za prijavu projekta/programa na Javni poziv možete preuzeti na sljedećoj poveznici http://www.vladahbz.com/javni-pozivi/

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok