Županijski odbor HDZ 1990 Hercegbosanske županije održao je svoju četvrtu sjednicu u ponedjeljak 25. travnja 2022. godine u Kupresu.

Sjednici su prisustvovali, osim članova Županijskog odbora i članovi Općinskog odbora HDZ 1990 Kupres, kao i predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović.

Na sjednici je podneseno izvješće o dosadašnjem radu Općinskog odbora HDZ 1990 Kupres, aktualnoj društveno - političkoj situaciji u Kupresu te problemima s kojima se stanovnici Kupresa svakodnevno susreću, poput nedostatka banke i nepostojanja turističke zajednice usprkos činjenici što je Kupres jedno od najpoznatijih bosanskohercegovačkih turističkih odredišta.

Predsjednik Cvitanović je u svom govoru izrazio zahvalnost Općinskom odboru Kupres na gostoprimstvu, te podršku u radu ovom Općinskom odboru, kao i Županijskom odboru HDZ 1990 HBŽ.

HDZ 1990 je stava da ne postoje zakonski uvjeti za raspisivanje općih izbora bez izmjena Izbornog zakona,  ali je Županijski odbor krenuo s pripremama jer će izbori prema svemu sudeći uskoro biti raspisani.

Na sjednici se razgovaralo o dosadašnjem radu HDZ 1990 u Hercegbosanskoj županiji, programu i strategiji predizborne kampanje. Između ostalog, imenovani su Izborni stožer i  Organizacijsko - tehnički odbor HDZ 1990 Hercegbosanske županije čije su zadaće provedba svih aktivnosti vezanih za predizbornu kampanju.

Navode iz HDZ-a 1990 HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok