HDZ 1990 Tomislavgrad je održao predizborni skup u temeljnom ogranku Brišnik. Članovi i simpatizeri, kao i drugi zainteresirani građani, imali su priliku upoznati se s kandidatima i programom HDZ 1990 za predstojeće izbore.

Nazočne je pozdravio domaćin, dr. Ante Jurčević, te svima zahvalio na podršci, s obzirom da je prvi put kandidat na izborima. Istaknuo je da je odabrao HDZ1990 kao političku opciju koja nema repova i koja stavlja u fokus svoga djelovanja mlade ljude. Osvrnuo se na stanje u Županijskoj bolnici “dr. fra Mihovil Sučić” u Livnu i ravnateljicu dr. Mladenku Perković koja je po prvi put provela u djelo kolektivni ugovor i isplatila regres za zaposlenike.

Drago Stanić, predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Tomislavgrad i nositelj liste HDZ 1990 za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine je predstavio kandidate, dok se Mladen Šarić se zahvalio svima na velikom odzivu i poručio da se izađe na izbore 2. listopada i podrži mlade i uspješne kandidate HDZ1990.

Završni predizborni skup HDZ 1990 u Tomislavgradu biti će održan u kino dvorani Kulturno – informativnog centra (KIC), 27. rujna 2022. s početkom u 19h.

Priopćeno je iz HDZ-a 1990 HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok