Naime, danas, 26.09. s početkom u 16:30 sati planirano je sučeljavanje kandidata na valovima Radio Livna.

Današnjim sučeljavanjem predstavili bi se kandidati za Zastupnički dom PS BiH. Na sučeljavanju se pojavio gospodin Božo Perić, gospođa Mira Vujeva i "gospodin" Ivica Brešić. Zašto znakovi navoda na kraju? Jednostavno je.

Jedna, između ostalih upotreba znakova navoda je izražavanje ironičnoga stava prema napisanomu, najčešće lažnomu epitetu. Ivica Brešić je sve, ali gospodin nije. Gospoda ne laže.

U svome videu, netom nakon otkazanoga sučeljavanja Ivica Brešić napada gospođu Miru Vujevu za "bijeg", kao i ravnateljicu Radio Livna koja joj je to navodno savjetovala.

Osjećamo dužnost da razjasnimo neke činjenice. Da bi sučeljavanje bilo legitimno potrebna su najmanje tri kandidata s određene razine vlasti za koju se kandidiraju. Ivica Brešić nije kandidat za Zastupnički dom PS BiH, a po jednostavnoj logici u današnjoj situaciji ostala su samo dva kandidata i sukladno tomu sučeljavanje je nevažeće.

Postavlja se pitanje, zašto je Ivica Brešić uopće došao na sučeljavanje ukoliko nije kandidat već spomenute razine? U videu se poziva na pravo dostupnosti informacija građanima, a upravo je on taj koji svojim ishitrenim radnjama čini suprotno. Je li ovo još jedna loše režirana predstava Ivice Brešića? Loši glumci,  upitna postava i katastofalan sadržaj. Ulaznice za takvo kazalište ne postoje. Iza kulisa nespretnoga improviziranja maske upravo padaju.

Ured za informiranje HDZ BiH HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok