HDZ 1990 Hercegbosanske županije zahvaljuje svim građanima koji su izašli na protekle Opće izbore održane 2. listopada, a posebno zahvaljujemo onima koji su svoje povjerenje ukazali HDZ-u 1990.

Također, zahvaljujemo svim članovima biračkih odbora i promatračima HDZ 1990 koji su odradili ogroman posao kako bi jučerašnji izbori bili pošteni.

U odnosu na rezultate izbora održanih 2020. godine, HDZ 1990 je ostvarila ogroman rast. Kao vladajuća stranka nije lako zadržati povjerenje, ali HDZ 1990 je kroz svoju pozitivnu kampanju uspjela približiti svoj program i kandidate građanima Hercegbosanske županije i tako ostvariti rast od preko 1000 glasova na razini županije. Prema podacima koje imamo s biračkih mjesta, HDZ 1990 je dobila povjerenje da naših 5, a potencijalno i 6 zastupnika predstavlja građane u Skupštini Hercegbosanske županije, te jedan u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine.

Usprkos predviđanjima naših protivnika i onih koji su nekada djelovali s nama a sada vode svoje politike, koji su govorili da Devedesetka “pjeva svoj labuđi pjev” dokazali smo da smo jedina stabilna politička opcija u županiji čija se baza svakodnevno širi.

Ovoliki broj glasova i zastupnika u Skupštini i Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine velika su čast, ali isto tako i obveza da dužnosnici HDZ 1990 u budućem razdoblju nastave s pozitivnim radom započetim u postojećoj Vladi Hercegbosanske županije. HDZ 1990 neće iznevjeriti svoje birače, nego će u skladu s našim predizbornim sloganom nastaviti djelovati hrabro naprijed na dobrobit svih žitelja Hercegbosanske županije.

HDZ 1990 ovim putem upućuje čestitke svim političkim strankama i kandidatima koji su dobili povjerenje građana da ih predstavljaju te poziva na konstruktivan rad usmjeren ka izgradnji boljeg društva.

Priopćeno je iz HDZ-a 1990 HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok