• Short title article: Politika
Foto: HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, zamjenica predsjednika Borjana Krišto i dopredsjednica Darijana Filipović održali su u petak sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegbosanske županije u Livnu.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije Dragan Konta  upoznao je stranačko vodstvo sa aktivnostima HDZ-a BiH na području županije. Naglasio je procese i izazove oko nemogućnosti formiranja nove Vlade Hercegbosanske županije, ističući afirmativni politički nastup dužnosnika HDZ-a BiH u traženju rješenja.

Na sastanku se razgovaralo i o širem kontekstu suradnje unutar HBŽ-a kao i tekućim i operativnim pripremama za nadolazeće lokalne izbore. Planirane aktivnosti Županijskog odbora pratit će snažna potpora središnjice stranke u svim segmentima provedbe planiranog programa, kako bi se ostvario očekivani rezultat.

Dužnosnici su razgovarali i o funkcioniranju institucija i aktualnim političkim procesima te projektima koji se provode na području Hercegbosanske županije. Razgovarano je o infrastrukturi, gospodarskom razvoju te ostalim temama koje su aktualne i pridonose razvoju.

Navode iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok