Žena iz Zvornika, inicijala M.K. (1962.) uhićena je zbog ubojstva svog supruga V.K. (1958.). Ona je Policijskoj upravi Zvornik, 19. lipnja prijavila nestanak supruga, navodeći da se dan ranije u jutarnjim satima udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće u Zvorniku.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik, su postupajući po prijavi, te poduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoje osnove sumnje da se radi o lažnoj prijavi.

Daljnjom istragom utvrđeno je da je V.K. ubijen, a da se u vezi s izvršenjem navedenog krivičnog djela teškog ubojstva može dovesti njegova supruga.

Žena je, tijekom kriminalističke obrade priznala izvršenje tog krivičnog djela, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu tome upoznat je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina koji je naredio poduzimanje određenih mjera i radnji radi kompletnog rješavanja i dokumentiranja krivičnog djela.

Policijski službenici će M.K. uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu, predani u nadležnost Okružnom javnom tužiteljstvu Bijeljina.

Neslužbeno, zbog ubojstva supruga, kojeg je usmrtila sjekirom u predjelu glave, uhićena je Milka Katanović.

Tijelo je zakopala u blizini kuće. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok