Slučaj muškarca koji je preminuo tijekom seksa s ljubavnicom u automobilu pored rijeke Ukrine kod Prnjavora iznenadio je sve mještane Broda, gradića udaljenog 58 kilometara od Prnjavora.

Naime, Ranko S. (55) je u Brodu živio sa suprugom, s kojom ima sina i kćerku.

Njegovi sugrađani bili su šokirani kad su čuli da je preminuo dok je bio s ljubavnicom.

Za EuroBlic oni kažu da je važio za uzornog obiteljskog čovjeka, kojem su bili nepoznati "izleti" sa strane.

Ranka S. izdalo je srce tijekom vođenja ljubavi sa dvije godine mlađom ženom za koju se tvrdi da je udovica. Oni su otputovali do Prnjavora, kako bi izbjegli mogućnost da ih netko vidi.

Međutim, Ranko je preminuo u svom automobilu na lokalnom putu uz reku Ukrinu nadomak ovog grada od posljedica srčanog udara u trenutku dok je bio u zagrljaju s dvije godine mlađom ljubavnicom D. L., koja je i prijavila ovaj šokantni slučaj.

Iza nesretnog muškarca ostali su supruga i djeca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživjela šok i pokušala pomoći muškarcu.

- Jadna žena nije točno znala zašto je njezin ljubavnik jauknuo, ali je postala svjesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znakove života - kaže izvor EuroBlica upućen u slučaj.

Jedan mještanin ispričao je kako mu je žena pokucala na vrata u 18 sati govoreći da je "njezin suprug preminuo u automobilu."

- Nešto prije policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su utvrdili smrt potpuno golog muškarca na prednjem sjedalu automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njezin ljubavnik, i zamolila da ne otkrivamo njezin identitet, jer "ima opasnu ženu" - rekao je on.

Ranko S. je ranije bio politički aktivan, a bio je zaposlen u Derventi i Brodu. Bavio se i književnoćšu. Prije vremena je umirovljen zbog zdravstvenih razloga.

Pokopan je 30. prosinca na groblju u rodnom Polju kod Dervente.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok