Poznat je identitet aktera obiteljske tragedije koja se dogodila u Kozluku kod Zvornika. Ramza Karajčić (62) je žena koja je sjekirom ubila svoju majku Namku (83). Nakon izalaska policije na teren njoj su stavljene lisice na ruke, javlja Avaz.

- Policijskoj postaji Kozluk prijavljeno je sinoć oko 18:30 sati da je u obiteljskoj kući u Kozluku osoba R. K. sjekirom nanijela ozljede ženskoj osobi N. K. usred kojih je preminula. Očevid su uradili dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik, u prisustvu liječnika mrtvozornika. Policija nastavlja daljnji rad u cilju dokumentiranja ovog događaja, a sve daljnje aktivnosti poduzimat će se pod nadzorom postupajućeg tužitelja – kazao je Miljan Bobar, glasnogovornik Policijske uprave Zvornik.

Neslužbeno da je Ramza Karajčić već imala jedno ubojtvo 2009. godine, kada je ubila svoga muža Ramadana te je u zatvoru bila nekoliko godina. Prema tadašnjem policijskom izvješću, Ramza je tada ubila supruga udarcem motikom u glavu, a tom događaju je prethodila svađa.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok