Uhićena je osoba osumnjičena za ubojstvo muškarca kod Širokog Brijega, doznaje Vecernji.ba.

Kako doznajemo, osumnjičeni T.K. uhićen je u popodnevnim satima.

- Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, večeras oko 19:30 sati, na širem području mjesta Kočerin, grad Široki Brijeg, lišili su slobode T. K. (46) osumnjičenog da je jučer oko 23:40 sati, u obiteljskoj kući u mjestu Kočerin, s više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje, navode iz MUP-a ŽZH.

Nakon cjelodnevne pretrage terena policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke osumnjičenika su lišili slobode, a da pri tome nitko nije stradao, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

U službenim prostorijama PU Široki Brijeg večeras će otpočeti kriminalistička obrada nad T. K. (46) a iscrpnije priopćenje ćemo objaviti po završetku kriminalističke obrade.

Podsjetimo, u obiteljskoj kući T.K. rođenom 1976. došlo je do uporabe vatrenog oružja posljedicom čega je jedna muška osoba inicijala Z.B. rođen 1964. iz mjesta Broćanac (Posušje) smrtno stradala.

Policijski službenici PU Široki Brijeg su zajedno sa dežurnim županijskim tužiteljem Borislavom Čuljkom obavili očevid i druge potrebne istražne radnje u cilju rasvjetljavanja i dokumentiranja izvršenog kaznenog djela ubojstva. S počinjenjem kaznenog djela se povezala osoba T.K. koji se nalazila u bijegu i za njim se tragalo.

Policija je objavila tijekom dana i fotografiju osumnjičenog uz upozorenje da je osumnjičenik naoružan i opasan.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok