Nakon što se nogometaši Troglava iz Livna u nedjelju nisu pojavili u Gračanici gdje su trebali u 19. kolu Prve lige FBiH odigrati susret s Bratstvom, njihov slijedeći nastup protiv Goška iz Gabele je također upitan, kao i ostanak u Prvoj ligi FBiH.

Trener Livnjaka Miran Dalić kazao je u izjavi za Fenu kako NK Troglav više nema seniorsku ekipu, a glavni je razlog nedostatak financijskih sredstava.

- U proteklih deset mjeseci dogodilo se puno negativnih stvari vezanih za prvu ekipu što je dovelo do napuštanja većine igrača koji su otišli pronaći rješenje u drugim sredinama, dok oni koji su ostali, ne žele nastupati za klub dok im njihov rad ne bude plaćen - kazao je Dalić.

Osim financijskih problema, trener NK Troglava kaže kako je potencijal igrača za daljnji nastavak u Prvoj ligi FBiH vrlo slab, odnosno u zadnja dva susreta na teren su izlazili s juniorima.

- Ti mladi igrači ne mogu odigravati utakmice na dva kolosijeka jer time dolazi do kontraučinka i dovodi se u pitanje njihova potrošenost - kazao je Dalić.

Dodao je kako će se o statusu NK Troglava znati više nakon održavanja izvanredne skupštine kluba koja je najavljena za ovaj tjedan.

Fena

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok