Hrvatski reprezentativac i član španjolske Seville od ljeta će navući dres Reala iz Madrida. Cijena transfera je oko 15 milijuna eura.

Sportski.net doznaje iz pouzdanih izvora bliskih Realu kako su se uprave madridskog i seviljskog kluba dogovorile oko odšteta za hrvatskog reprezentativca, te kako je Ivan Rakitić pristao na ponuđene uvjete Kraljevskog kluba.

Odšteta Sevilli će iznositi oko 15 milijuna eura, s time da će u Sevillu iz Realovog kadra na posudbu prijeći još jedan nogometaš i to s pravom otkupa sljedeće sezone.

Još uvijek se ne zna kada će transfer biti i službeno objavljen, no sada je sigurno kako je saga oko produljenja Rakitićevog ugovora sa Sevillom ipak završena.

Real Madrid i Sevilla surađuju već godinama, te u Španjolskoj imaju dogovor o pravu na prvootkup igrača. Posljednji veliki transfer koji je Real obavio u Sevillinom dvorištu bila je kupnja Sergija Ramosa 2005. godine.

Luka Modrić ne samo da sljedeće sezone neće biti jedini Hrvat u sastavu Carla Ancelottija, već će dobiti i veliku konkurenciju u sredini terena.

Net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok