Biciklistički klub “Vitez” po drugi put organizator je brdsko-biciklističke utrke na Gradini iznad Viteza, na stazi dugačkoj 4 kilometra. Utrka i ove godine nosi naziv “Gradina Kup”, a utrka se boduje za premijer ligu BiH.


2. kolo Premijer XCO Lige BiH na kojom su naravno sudjelovali i članovi BK LIvno ponovno su  ostvarili odličan rezultat osvojivši ukupno 6 medalja i ujedno klub sa najboljim plasmanom na natjecanju. Apsolutno dominantni smo bili u kategoriji mlađih kadeta gdje smo pored natjecatelja iz Crne Gore zauzeli sva tri prva mjesta, Ivan Krželj je bio prvi, Zvonimir Barišić drugi, a treći je bio Ivan Deronja. U kategoriji kadeta u jakoj konkurenciji Luka Čondrić je zauzeo deveto mjesto. Naša Marina Mandušić je u kategoriji žena zauzela treće mjesto dok je u istoj kategoriji Stela Ećimović zauzela odlično peto mjesto čime smo pokazali da imamo potencijala za natjecanja i u ženskoj konkurenciji.
U Hoby 2 kategoriji Lovre Perković je zauzeo odlično drugo mjesto, dok je najzanimljivija bila utrka u najjačoj kategoriji juniora, gdje je naš reprezentativac Antonio Barać u samom finišu utrku zauzeo odlično drugo mjesto, a dobri su bili i Tome Krišto sa osvojenim devetim mjestom i Ante Radoš sa osvojenim desetim mjestom.
Odličan dan i veliki uspjeh za BK Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok