Mario Mandžukić je nakon dvije godine u minhenskom Bayernu odlučio promijeniti sredinu, te je mirno objasnio zašto je takva odluka u ovom trenutku - najbolja.

Mario Mandžukić ne voli javno govoriti o stvarima koje ga muče. Začahuri se i 'priča' na terenu. Ipak, uoči SP-a je iznio svoj stav o rastanku s Bayernom i rekao:

'Mislim da je u redu što sam iskreno i na vrijeme klupskim čelnicima iznio svoje viđenje stvari. U Bayernu mi je bilo fantastično, jer je to fantastičan klub. Donedavno nisam ni pomišljao da odem, pogotovo ne sada. No budimo iskreni, meni ne odgovara stil igre koji Guardiola želi provesti u Bayernu. Nakon prve utakmice s Realom u Madridu definitivno sam shvatio, koliko god se trudio, u tom načinu nogometa ne mogu dati najbolje od sebe. Kad je tako, onda se ne osjećam dobro i najbolje je za sve da se rastanemo. Hvala klubu koji je nudio i produženje ugovora, hvala i Guardioli koji je veliki trener i svima želim doista sve najbolje u budućnosti. Bayern i njegovi navijači uvijek će biti najljepša i superemotivna priča moje karijere. Sada je vrijeme za nove izazove,' kaže Mandžo za Sportske novosti, iskren kao uvijek.

Tportal

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok