Max Spiers, poznati teoretičar zavjera koji je u lipnju ove godine pronađen mrtav na kauču u Poljskoj, gdje je trebao održati predavanje o teorijama zavjera i NLO-ima majci je poslao poruku 'ako mi se nešto dogodi, istražite', svega nekoliko dana prije misteriozne smrti u Poljskoj. Max je među teoretičarima zavjera bio poznat kao 'supervojnik'.

Kako prenose svjetski mediji, navodno je preminuo prirodnom smrću, no obdukcija uopće nije napravljena u Poljskoj. Njegovi prijatelji tvrde da je preminuo u apartmanu u Varšavi nakon što je počeo povraćati nekakvu 'crnu tekućinu.

- Njegove istrage NLO-a i vladinih zataškavanja na vrat su mu natovarile neprijatelje koji su ga htjeli vidjeti mrtvog - navodi majka Vanessa Bates.

U poruci koju je majci poslao na mobitel nekoliko dana prije smrti stoji: 'Tvoj je dječak u nevolji. Ako mi se nešto dogodi, istražite'.

Njegova majka Vanessa u nedavnom intervjuu za medije kazala je kako njezin sin razotkriva tko je 'opasan u svijetu politike, biznisa i zabave'.

- Čini mi se da je Max kopao po mračnim mjestima i bojim se da ga je zbog toga netko htio ubiti - zaključuje na kraju  njegova majka navodeći i kako je naposlijetku u Kentu obavljena obdukcija, ali već više od dva mjeseca ne zna rezultate.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok