U utorak 27.09.2016. godine u  prostorijama osnovne škole u Priluci održan je predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice BiH na kojem su predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće Livna, nositelj liste Hrvatske demokratske zajednice BiH za Općinsko vijeće Livna, Krešimir Jolić, zatim aktualni načelnik i kandidat za budućeg načelnika Općine Livno, Luka Čelan, a predstavljen je i program za iduće mandatno razdoblje.

Na početku skupa nazočnima se obratila predsjednica temeljnog ogranka, Borika Marijan i pozdravila nazočne te se zahvalila na velikom odazivu mještanima temeljnog ogranka Priluka, članovima i simpatizerima HDZ-a BiH, zatim je predstavila kandidate Hrvatske demokratske zajednice BiH Livno za predstojeće lokalne izbore. 

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice BiH osvrnuo se na završene projekte i projekte u tijeku, projekt poput izgradnje tvornice opruga na Begovači, izgradnja Glazbene škole, novog dječjeg vrtića, zatim besplatan prijevoz svih učenika u livanjskoj općini. Veliku važnost ima i odluka o subvencioniranju kamata za sve investicijske kredite u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, te poticaji za podizanje novih višegodišnjih nasada, kao i za proizvodnju jagodičastog i bobičastog voća. Planovi za jačanje gospodarstva i poduzetništva, razvoj poljoprivrede i turizma, pravo branitelja, obnova i razvitak lokalne infrastrukture, zdravstva, školstva, kulture i športa.

Ukazan je i značaj lokalnih izbora za Hrvatsku demokratsku zajednicu BiH, te važnost odaziva birača na predstojeće izbore, zatim su svi nazočni simpatizeri i članovi HDZ-a BiH pozvani da na predstojećim lokalnim izborima biraju za načelnika Livna Luku Čelana i za vijećnike Općinskog vijeća Livna kandidate s liste HDZ-a.

IZBORNI STOŽER OO HDZ BIH LIVNO

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok