Drage Livanjke i Livnjaci, Livno danas nije među najrazvijenijim  općinama Bosne i Hercegovine iz samo jednog razloga: Livnom zadnjih 25 godina vladaju HDZ BiH i SDA, bez ikakve namjere da se riješe korupcije i nepotizma, koja je obilježila njihovu vladavinu i koja nas je dovela do toga da smo druga najnerazvijenija općina u Federaciji.

Vladajući računaju na našu zaboravnost, pa nam prije svakih izbora pripremaju promidžbene spotove i letke u kojima nas uvjeravaju koliko nam je dobro, kao da mi sami ne znamo i ne vidimo kako nam je. Otvaraju igrališta, vodovode, ceste i mostove, pokazuju koliko su oni „puno“ učinili i koliko za sve negativnosti i za sve što su propustili učiniti, oni nisu krivi, iako su Livnom suvereno vladali zadnjih četvrt stoljeća.

Drage sugrađanke i sugrađani, u nedjelju 2.10.2016. tome možemo stati na kraj. Izaberimo Božu Perića, čovjeka mlada, obrazovanog, poštenog, vrijednog i poniznog, odgovornog supruga, oca petero djece. Izaberimo napokon Načelnika koji će služiti Livnu i njegovim žiteljima, a ne njima vladati.

Također podržite listu HDZ1990 i sve one za koje mislite da će Boži Periću, budućem Načelniku moći pomoći  da Livno uistinu postane grad u kojem i za koji  vrijedi živjeti.

Priopćeno je iz HDZ-a 1990 Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok